Konsument

LED, ENKELT SOM 123!

SÅ HÄR FRÄSCHAR DU UPP makeover BARNRUMMET MED BELYSNING

Barn älskar att leka i sina rum. Men ibland kommer läxor och sömn i vägen! Som tur är kan rätt belysning göra allting enklare. Vi kan förstås inte garantera att dina barn kommer att tycka bättre om matematik, men deras koncentration bör definitivt förbättras med de idéer om LED-belysning som visas i den här videon!

Barnens rum är deras borg! När de växer upp förändras naturligtvis deras behov – och därmed förändras även belysningsbehoven.

Om barnen har börjat skolan kan kallvita LED-lampor underlätta läxläsningen genom att koncentrationen förbättras. När detta är gjort kan en klar och ljus LED-belysning bli den perfekta följeslagaren vid nedvarvning och för kreativt kaos! När det är dags för godnattsagorna kan varmvita reglerbara LED-lampor skapa rätt stämning. Och för de som fortfarande är rädda för mörkret kan små djurformade nattlampor ge den perfekta tryggheten – allt från glödande ugglor till lysande nyckelpigor ser till att alla kan få god natts sömn.

Vilken är den bästa nyheten för föräldrarna? Att byta lampor är inte komplicerat och LED-lampor är mycket mer effektiva än glödlampor.

ALLA DELAR AV BERÄTTELSEN I KORTHET

Upplev alla belysningsberättelser

Dela sidan på sociala media