Professionell
Projekt Huis & Wonen Gorinchem

Ny butiksbelysning på Huis & Wonen

Huis & Wonen använder uteslutande LED-belysningslösningar från LEDVANCE

Projektfördelar i korthet

 • TRACKLIGHT SPOT i utställningsrummet
  LEDVANCE TRACKLIGHT SPOT är en armatur med imponerande funktion som säkerställer en perfekt belysning i utställningsrummet tack vare ett mycket högt färgåtergivningstal på ≥ 90. Den perfekta armaturen för butiksbelysning.
 • Fasadbelysning med FLOODLIGHT
  Tack vare FLOODLIGHT-armaturen från LEDVANCE är byggnaden perfekt belyst och syns tydligt på avstånd. Jämfört med strålkastararmaturer med halogenteknik kan LEDVANCE FLOODLIGHT-armaturen ge energibesparingar på upp till 90 %.

Projektinformation:

 • Gorinchem, Nederländerna, 2020
 • Kund: Huis & Wonen
 • Projekt: Ny belysningsinstallation för renoverad butiksbyggnad
 • Tillämpning: Butik
 • Teknik: LED-teknik
 • Produkter: TRACKLIGHT SPOT SP D75 25 W, FLOODLIGHT 20 W, FLOODLIGHT 50 W

Utmaningen

Huis & Wonen har många års erfarenhet inom bostadssektorn och är specialister på hemrenovering. Man behövde en helt ny belysningsinstallation för den renoverade byggnaden i Gorinchem. Den belysning som skulle användas måste skapa rätt atmosfär, både i och utanför butiken.

Lösningen

För utställningsrummet valde man LEDVANCE TRACKLIGHT SPOT D75 25 W-armaturer, vilket säkerställer en effektiv belysning av stora ytor och utmärkt ljus på produkterna tack vare det mycket höga färgåtergivningstalet på ≥ 90. Den exakta ljusspridningen hos LEDVANCE-armaturerna FLOODLIGHT 20 W och 50 W gör att byggnadens utsida och logotypen är perfekt upplysta.

Fördelarna

Kombinationen av de installerade armaturerna skapar en trevlig atmosfär i utställningsrummet och säkerställer att alla produkter i butiken visas i bästa möjliga ljus. Den nya LED-belysningsinstallationen ge dessutom energibesparingar på upp till 90 % jämfört med belysningsprodukter baserade på konventionell teknik.

Med belysning från LEDVANCE för Huis & Wonen fick vi rådgivning och kvalitet så att vi kunde skapa rätt atmosfär.

Jan Walhain, ägare till Huis & Wonen i Gorinchem

Sammanfattning

Belysningslösningen från LEDVANCE var perfekt i flera viktiga hänseenden. Armaturerna som användes var enkla att installera. Armaturerna säkerställer dessutom att stora delar av utställningsrummet är effektivt upplyst och att produkterna framhävs tydligt. Även i andra delar av byggnaden installerades LEDVANCE DAMP PROOF- och PANEL-armaturer. På parkeringsplatsen precis utanför butiken monterades OUTDOOR BOLLARD LANTERN-armaturer.

ALLA BELYSNINGSPROJEKT I KORTHET

 

Inspireras av belysningsprojekt.

Intresserad av relaterat innehåll?

Dela sidan på sociala media