Konsument
Smart+

Upptäck allt innehåll  i det här avsnittet

SMART+

DIN BELYSNING ÄR ÄNTLIGEN LIKA SMART SOM DU

SMART+

Snubblar du omkring i mörkret? Trevar du efter ljusbrytare med utsträckta armar? Måste du lämna din varma säng för att släcka lyset?

Med smart belysningsteknik från LEDVANCE förvandlar du ditt hus till en intelligent och högteknologisk värld som är både mysig och bekväm.

Med SMART+ kan du styra, dimma och anpassa belysningen på nolltid med hjälp av en smartphone eller din röst.

Våra många produkter för inomhus- och utomhusbelysning är inte bara supersnygga, utan även riktigt effektiva. De sparar pengar, låter dig trolla fram den belysning du vill ha och gör att du känner dig trygg.

SO CLEVER

SMART+ FRÅN LEDVANCE

SMART+

Du bestämmer hur du vill göra din belysning smart – LEDVANCE erbjuder den rätta lösningen bland många alternativ. Nu kan du antingen välja det smarta sättet och använda en app eller slappna av och använda en röstassistent för att styra belysningen. Du kan välja mellan olika tekniker: WiFi, Bluetooth, snabb konfigurering utan ytterligare utrustning, eller ZigBee, med en gateway och ett stort urval av produkter.

RIKTIGT KOMPATIBEL, RIKTIGT BEKVÄM OCH RIKTIGT EFFEKTIV

UPPTÄCK MÖJLIGHETERNA

Du kommer plötsligt att upptäcka en massa atmosfäriska nyanser mellan ljus och mörker och inse hur fascinerande ljus kan vara. Det finns över 100 års erfarenhet i varenda en av våra SMART+-lösningar.

SMART+

SMART BELYSNING ÄR DEN NYA LIVSSTILEN

NU NÄR VÅR VÄRLD BLIR SMARTARE TAR DIN BELYSNING OCKSÅ ETT SPRÅNG IN I FRAMTIDEN

SMART+ gör belysning till ett rent nöje
Vill du festa? På med spotlighten! Dags att kramas? Smart dimning! Låter du dig uppslukas av en bok? Vrid upp ljuset! Oavsett vilken atmosfär du vill skapa eller framhäva finns det oändliga möjligheter och 16 miljoner fascinerande färger mellan varmt och kallt vitt ljus.

SMART+ gör belysningen till en njutning
Du har drömt om dessa bekvämligheter länge. Utan att resa dig upp från soffan kan du styra belysningen i hela huset med bara ett tryck eller ett röstkommando.

SMART+ gör belysningen till din livvakt
Tänd lyset i huset med mobilen när du är på semester så att det ser ut som att du är där. Aktivera utomhusbelysningen när du närmar dig huset. Ta det säkra före det osäkra.

SMART+ gör belysningen till en upplevelse
Du kan skapa fantastiska höjdpunkter med våra smarta belysningslösningar, inte bara inomhus utan även i trädgården och kring huset. Det som förr uppslukades av mörkret översvämmas nu av ljus. Med perfekta nyanser för varje situation.

Smart+ WIFI Cube Multicolor

RÄTT STYRNING FÖR VARJE SMART TYP

TRE SÄTT, OÄNDLIGA MÖJLIGHETER

Din belysning lyder dig.
Du kan styra SMART+ enkelt och smidigt med rösten med hjälp av Google Assistent, Amazon Echo eller Apples Siri. Det håller händerna fria och skapar lite magi.

Dra ljuset
Med LEDVANCE SMART+-appen kan du enkelt dirigera din orkester av ljuskällor med ett tryck. På soffan. Inomhus. Utomhus. Var som helst.

Växla på
Med fjärrkontrollen för SMART+ WiFi, SMART+ Switch och SMART+ Switch mini kan du styra belysningen utan internet, en app eller en gateway. Du har alla alternativ i handflatan. I första hand.

SMART+ kitchen party

TRE STANDARDER

LISTIGT KOMBINERADE

Våra smarta belysningsprodukter finns tillgängliga med WiFi-, Bluetooth- eller ZigBee-teknik.

SMART+-produkter med WiFi och Bluetooth kan kombineras hur du vill i hemmet.

Våra system är kompatibla med de vanliga systemen för smarta hem – Google Home, Amazon Echo och Apple HomeKit. De gör precis som du säger, och din belysning lyder.

Riktig frihet, på ett enkelt sätt – det blir inte mycket bättre än så.

VILKEN SMART+-TYP ÄR DU?

KOMPATIBLA SYSTEM FÖR SMARTA HEM

SUPPORT FÖR SMART+

Har du problem med någon av våra SMART+-produkter? Vi hjälper dig gärna.

Dela sidan på sociala media