Professionell
About LEDVANCE

OM LEDVANCE

Vi utvecklar belysningen

LEDVANCE är ett världsledande företag inom allmänbelysning för både belysningsproffs och slutanvändare, och erbjuder ett brett utbud av LED-armaturer, avancerade LED-ljuskällor, intelligenta lösningar för smarta hem och smarta byggnader samt traditionella ljuskällor.

Företaget växte fram ur allmänbelysningsverksamheten hos OSRAM, och ägs nu av det kinesiska belysningsföretaget MLS Co., LTD. Med kontor i över 50 länder och verksamhet i över 140 länder har LEDVANCE en enastående global marknadsåtkomst som bygger på betrodda, långvariga kundrelationer och ett kraftfullt distributionsnätverk. Tack vare vår omfattande kunskap om marknaden för allmänbelysning, tekniktrender och föränderliga behov kan vi tillgodose både direkta och indirekta kunder med anpassade lösningar.

Globalt belysningsföretag


Vår varumärkesarkitektur

Starka varumärken för framgång på olika marknader

LEDVANCE är ett av världens ledande företag inom belysningsbranschen och strävar efter att omdefiniera ljusets roll i den uppkopplade världen. Vi har därför etablerat vårt eget produktmärke LEDVANCE för innovativa armaturer, smarta belysningslösningar och elektroniska komponenter. När det gäller våra traditionella lampor och LED-ljuskällor bygger vi vidare på det starka och välkända produktmärket OSRAM.

I USA och Kanada används det beprövade varumärket SYLVANIA i alla produktkategorier.

Varumärkesarkitektur


Företagskultur

Kund, kvalitet, entreprenörskap

Företagskultur

Vår företagskultur bygger på ett starkt kundfokus och engagemang för den högsta kvalitetsstandarden i alla processer. Vi speglar marknadstrender och nya kundkrav i våra produkt- och tjänsteerbjudanden.

Vi har en effektiv organisation med högkvalificerad och motiverad personal – personer som har förmågan att lösa komplexa uppgifter och ro i hamn lyckade projekt. Vi ser oss som pionjärer och driver vår verksamhet framåt med ett entreprenörstänkande. Vi är flexibla, modiga och effektiva – och upprätthåller dagligen de höga standarder vi har lovat oss själva att hålla. Vi står enade inför framtiden som en del i ett globalt team och vi är inte rädda för att ta risker.

Varumärkets kärna

Strävan efter perfektion

Vi är stolta över vår starka organisation. Våra medarbetare tar ansvar, beräknade risker och djärva beslut. Vi förlitar oss på personers vilja att lära sig nya saker och utvecklas i sina roller. Det är så vi når varaktiga framgångar.

Bryter ny mark

Vi är engagerade, flexibla och modiga. Vi lämnar den banade vägen för att utforska nya. Vi ser den snabba utvecklingen i vår bransch som en möjlighet att utforska nya produkter och marknader och hitta nya sätt att tänka. Bra är inte bra nog om bättre fortfarande är möjligt. Det är därför vi välkomnar laterala tänkare och belönar påhittighet.

Framgång tillsammans

Vi litar på varandra. Och vi pratar med varandra över hierarkier, divisioner och avdelningar – öppet och direkt. Vi lyssnar, kommer med feedback och lär oss av varandra. Vi är stolta över vårt lagarbete och samarbete – både inom företaget och med våra kunder. Det är så vi bygger långsiktiga och tillförlitliga relationer.

Dela sidan på sociala media