Professionell

SÄKER PÅ LÄKARMOTTAGNINGEN MED UV-C-LUFTDESINFEKTION

REN RUMSLUFT GENOM UV-C LUFTDESINFEKTION I LÄKARMOTTAGNINGAR

Projektets fördelar i korthet

 • LÄTT ANVÄNDNING OCH HANTERING
  Luftdesinfektionsapparaten SteriWhite Air Q330 från Dr. Hönle AG kan monteras på ett stativ, på väggen eller i taket. Enheten slås på och av genom att trycka på en knapp.
 • TILLFÖRLITLIG LUFTDESINFEKTION
  SteriWhite Air Q330-enheten ger kontinuerlig luftcirkulation och desinfektion, vilket gör den idealisk för läkarmottagningar.
 • TYST DRIFT
  Med endast 39 dB är SteriWhite Air Q330 mycket tyst och undviker dessutom att skapa luftdrag.

Information om projektet

 • Vilsheim-Altfraunhofen, Tyskland, 2021
 • Kund: Läkarmottagningen för Dr. Schubart
 • Projekt: UV-C-luftdesinfektion för läkarmottagningar
 • Användning: Hälsovårds
 • Teknik: LED
 • Produkter: SteriWhite Air Q3300 från Dr. Hönle AG

Genom kontinuerlig luftcirkulation och desinfektion kan steriwhite air Q330 från dr. Hönle AG på ett hållbart sätt minska koncentrationen av bakterier I läkarmottagningar.

UTMANINGEN

Coronapandemin fortsätter att dominera vår vardag. UV-C-teknik kan spela en viktig roll för att göra många delar av våra liv säkrare. Detta gäller särskilt för läkarmottagningar. Dr. Uwe Schubarts läkarmottagning i Vilsheim-Altfraunhofen letade till exempel efter en lösning för att göra besöken på läkarmottagningen säkrare och trevligare för patienter och personal genom att använda luftdesinfektion.

LÖSNINGEN

LEDVANCE samarbetar strategiskt med UV-specialisten Dr. Hönle AG. LEDVANCE är huvudförsäljningspartner för produktfamiljen SteriWhite Air-desinfektionsenheter. Enheterna för UV-C-luftdesinfektion i rum är också lämpliga för användning i läkarmottagningar. Som ledande läkare i staden och distriktet Landshut i samband med pandemivård känner Dr. Schubart till farorna och vill hålla dem så låga som möjligt. Tre SteriWhite Air Q330-enheter har räckt för att göra hans läkarmottagning och dess väntrum säkrare.

FÖRDELARNA

SteriWhite Air-enheterna fungerar utan kemikalier och inaktiverar virus, bakterier och mögel i rumsluften på några sekunder. Effektiviteten, särskilt mot SARS-CoV-2-virus, har bekräftats av externa testare. Dessutom kör SteriWhite Air Q330 med ett tyst driftljud på endast 35,9 dB (A) vid ett luftflöde på 600 m3/h, den har en modern design och är lätt att installera och driftsätta: enheten kan monteras på ett stativ, på väggen eller i taket. Luftrenaren slås på och av med en knapptryckning.

SAMMANFATTNING

Dr. Schubarts läkarmottagning i Vilsheim-Altfraunhofen har gjort sina lokaler säkrare vid pandemier genom modern luftdesinfektion. För detta ändamål utrustade LEDVANCE mottagningsrummen med kemikaliefria SteriWhite Air Q330-luftdesinfektionsenheter från UV-specialisten Dr. Hönle AG. Dessa inaktiverar de farliga bakterierna i inomhusluften och imponerar med tyst drift, lågt underhåll och enkel installation och integration.

SteriWhite Air Q330-luftdesinfektionsenheterna är mycket tysta och passar bra in i den dagliga verksamheten på läkarmottagningen. Eftersom enheterna är flyttbara kan de användas flexibelt i mottagningen beroende på antalet patienter i de enskilda väntrummen och erbjuder största möjliga säkerhet. Samtidigt hörs knappt något oljud från enheterna under drift.

ALLA BELYSNINGSPROJEKT I KORTHET

 

Inspireras av belysningsprojekt.

INTRESSERAD AV RELATERAT INNEHÅLL?

Dela sidan på sociala media