Professionell

DIALux och RELUX

Programvara för belysningsdesign

LEDVANCE stöder DIALux och RELUX - världsledande program för professionell belysningsplanering. Hitta senaste information och nedladdningar av mjukvaruprogram här.

LEDVANCE Plug-in DIALux för armaturer

DIALux erbjuder möjligheten att specificera ljuskällan inuti en armatur, för att uppfylla kraven i ditt belysningsprojekt.

För att installera plug-in på din dator, ladda ner zip-filen, packa upp och starta den bifogade .exe-filen.

DIALux plug-in ger dig en uppdateringsfunktion: Genom att klicka på knappen "Uppdatera" söker programmet ny produktdata och uppdaterar automatiskt din databas.

Om DIAL

DIAL har utvecklat DIALux, världens ledande programvara för planering, beräkning och visualisering av inomhus- och utomhusbelysning. Ljusplaneringsverktyget har en gemenskap med mer än 700 000 användare och finns på 25 språk. Alla större armaturtillverkare erbjuder digital produktinformation för planeringsändamål i DIALux. Programvaran gör professionell ljusdesign enklare och tillgänglig för alla. Som plattform och verktyg ansluter den planerare och tillverkare över hela världen.

Alla LEDVANCE-armaturer finns också i LUMsearch, ett annat DIAL-verktyg för proffs. LUMsearch hjälper designers och planerare att söka efter och välja produkter, idén att bläddra i papperskataloger och besöka otaliga webbplatser nu är föråldrade aktiviteter. Produkterna beskrivs i detalj och användare kan omedelbart inkludera produkter av DIALux-partners som LEDVANCE i DIALux planeringsverktyget och ta kontakt med sina producenter.

Dela sidan på sociala media